Skumbanan shots

Skumbanan shots er populære at bestille i byen. Er du også helt vilde med dem? så kan du nemlig se den originale opskrift som du kender dem fra nattelivet som er med licor 43. pisang …

Skumbanan shots er populære at bestille i byen. Er du også helt vilde med dem? så kan du nemlig se den originale opskrift som du kender dem fra nattelivet som er med licor 43. pisang ambon og kakaomælk. Alle ingredienserne skal blot shakes sammen med nogle isterninger, og bum så har du de lækreste skumbananer.

Skumbanan shots

Ingredienser
  

  • 2 cl licor 43
  • 2 cl pisang ambon
  • 4 cl kakaomælk
  • isterninger

Sådan gør du
 

  • Fyld en shaker godt op med isterninger og tilsæt de resterende ingredienser.
  • Ryst det hele godt sammen i 10-15 sekunder.

Skumbanan shots – Nemme shots

Det er ikke en ulempe hvis shot og drinks kan laves hurtigt og nemt. Skumbananer shots laves på under 5 minutter, og kræver ikke yderligere udstyr for at lave. Hvis ikke du har en shaker kan du forsigtigt shake dine skumbananer shots mellem 2 glas.

De populære skumbanan shots koster alt fra 100-250 kr. for 10 shots. Det kommer meget an på hvor du bestiller dem henne. Nogle natklubber kender ikke til dem men har måske nogle andre som er meget i stil med. Ellers kan man tit få dem til at lave dem.

Cocio i stedet for kakaomælk

Du kan sagtens få lækre skumbananer shots hvis du bruger cocio fremfor kakaomælk. Dette er blot en smagssag og du kan med fordel prøve dig frem til du finder din favorit. Det er også underordnet om du bruger en dyr eller billig kakaomælk, det er igen med at prøve sig frem og finde den kakaomælk du synes passer bedst i. Dem du bestiller i byen er ofte med den billige kakaomælk.

Skumbanan shots som du kender fra byen

De populære skumbanan shots som du nok har bestilt en gang eller to i byen kan også laves som drinks. Her er fremgangsmåden den samme, men hælder indholdet over i et glas og nyder den som en drink. De nydes ofte som shots da kakaomælken godt kan virke tung og mættende.

Hvis du er helt vild med skumbanan shots, vil du helt sikkert også elske kinderæg shots, som er lavet på næsten samme måde. Se kinderæg

Skumbanan shots opskrift

Elsker du også disse skumbananer shots? og har du mod på at prøve andre lækre shots lavet med licor 43? så prøv nogle af disse søde og friske shots som er mindst ligeså gode som denne opskrift.