Champagnebrus drink

Drink som er lavet udefra den populære is champagnebrus. Drinken er rigtig god på en varm sommerdag, hvor du normalt ville have nydt den populære is. Champagnebrus drinken laves lime likør, Cuba caramel og grøn …

Drink som er lavet udefra den populære is champagnebrus. Drinken er rigtig god på en varm sommerdag, hvor du normalt ville have nydt den populære is.

Champagnebrus drinken laves lime likør, Cuba caramel og grøn sodavand. Det hele hældes i et stort glas også har du en en lækker drink på ingen tid.

Champagnebrus

Antal 1 drink

Ingredienser
  

  • 1 cl lime likør
  • 2 cl cuba caramel
  • 10cl grøn sodavand

Sådan gør du
 

  • Hæld cuba caramel og lime i et stort glas med isterninger og slut af med grøn sodavand.

Find din egen champagnebrus

Har du stået i byen og virkelig været vild med en drink, og derefter skyndt dig at tage hjem og lave den, men du synes ikke helt den smagte som det gjorde i byen. Mange bartendere har deres egene udgaver af drinks, og det kan være de har tilføjet mere eller mindre alkohol eller andre mængder af andre ingredienser. Derfor kan du sagtens tillade dig at prøve dig frem

hvis du er mere vild med Sprite eller Faxe-Kondi, kan du sagtens bruge det istedet. For at opnå den grønne farve kan du bruge grøn farve i din drink.

Det gælder om at finde sin egen udgave af champagnebrus. Så vær endelig ikke bange for at eksperimentere når du laver drinks.

Champagnebrug – Som kendt fra byen

Det bedste er at kunne genskabe den samme drink som du elsker i byen, og det er heldigvis ikke svært med denne drink.

Denne drink minder meget om den is som du kender. Husk dog at lave drinken kold da den ellers kan virke lidt flad.

Andre drinks som er lavet efter is

Elsker du også drinks som er lavet efter is? så vil du også elske disse drinks. Champagnebrus, filur og kong-fu er nogle af de mest populære is, og vi er bare så glade for at vi også kan nyde dem som drinks.

Filur

Kong-Fu