kinderæg shots

Kinderæg, også nogle steder kaldet chokolade æg. Er rigtig populære shots i byen. Det er dog forskelligt om de er med kakaomælk eller cocio, men begge chokolademælk fungere godt i. De er nemme og hurtige …

Kinderæg, også nogle steder kaldet chokolade æg. Er rigtig populære shots i byen. Det er dog forskelligt om de er med kakaomælk eller cocio, men begge chokolademælk fungere godt i.

De er nemme og hurtige at lave, også vil du helt sikkert blive populær til næste fest, hvis du shaker shots til dine venner. kinderæg shots laves kun med tre ingredienser nemlig Licor 43, kakaomælk og flødeskum. Se opskriften lige her!

Kinderæg shots

Ingredienser
  

  • 2 cl licor 43
  • 3 cl kakaomælk
  • flødeskum
  • isterninger

Sådan gør du
 

  • Hæld alle ingredienserne over i en shaker og shake det hele i et godt tempo i ca. 20 sekunder.
  • Server i shotglas og nydes med det samme.

Shots som du kender fra byen

Shots som du kender dem fra byen af. Du kan både bruge cocio og kakaomælk. Dem du får i byen er oftes med kakaomælk.

Navnet på disse shots kan være forskellige, men de fleste kender dem som kinderæg shots, hvorimod nogle måske kender dem som chokoladeæg shots.

Har du ikke en shaker, kan du i stedet bruge 2 store glas, også stille og roligt shake ingredienserne sammen. Hvis ikke du har isterninger så sørg for at kakaomælken er kold.

Drink

Du kan sagtens lave kinderæg som en drink istedet for. Du skal dog shake ved både drink og shots. Hvis du gerne vil nyde en masse kinderæg drinks så kan du eventuelt hælde lidt mindre licor 43 i, for ikke at få alt for stærke drinks.

Vild med kinderæg? så prøv de her shots og drinks

Her er andre lækre og søde drinks og shots med den populære licor 43, så kan du nemt lave flere forskellige shots.