Svensk pølseret

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
800g kogte kartofler
500g pølser
1 løg
smør/ margarine
4tsk paprika, edelsuss
70g tomatpure
2dl mælk
0.6dl fløde
salt og peber
Pynt
purløg

Svensk pølseret

Lækker opskrift på Svensk pølseret

Ingredients

  • Pynt

Fremgangsmåde

Share

Svensk pølseret er en nem ret som smager fantastisk. Retten er nem at lave, og kan med fordel laves til dagen efter. Retten kan serveres med en nem og hurtig salat.

En lækker ret som er hurtig og nem at lave, også smager den rigtig godt. Den passer altid ind i en madplan, da retten er rigtig familievenlig både på tid og økonomi, også elsker de fleste børn denne ret.

Hvis du er på udkig efter en mere fedtfattig svensk pølseret, kan du undlade fløden og erstatte den med mælk istedet for.  Så nyd denne nemme og lækre ret.

Steps

1
Færdig

Pølserne skæres og de kogte kartofler skæres i mindre stykker.

2
Færdig

Pil og hak løget.

3
Færdig

Lad smørret eller margarine blive gyldent og svits da løget deri. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse i omkring 3-4 minutter. Skru ned til jævn varme og tilsæt de andre ingredienser.

4
Færdig

Lad retten koge en 10 minutter.

5
Færdig

Pynt med purløg.

Er svensk pølseret svensk?

Det er en dansk ret, selvom den er opkaldt efter vores naboland, er den for det meste ukendt for svenskerne. Det siges at navnet kommer af et dansk visit i Sverige hvor der blev lavet en ret af rester. Om det er sådan vides ikke, men i danmark er vi ret glade for denne ret. 

Ønsker du en endnu mere børnevenlig udgave kan du erstatte kartoflerne med pasta. 

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Lasagne
Næste
Flæskesteg
Tidligere
Lasagne
Næste
Flæskesteg
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x