Kartoffelmos

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
1kg kartofler
80g smør
salt og peber
2dl mælk
lidt muskatnød

Kartoffelmos

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Denne opskrift giver dig en lækker, luftig og cremet kartoffelmos. Du kan sagtens gemme resten af din kartoffelmos til dagen efter.

Steps

1
Færdig

Kartoflerne koges i usaltet vand i ca. 20-25 minutter. Alt efter størrelse på kartoflerne, hvis du er i tvivl kan du stikke en gaffel ned i en kartoffel. Hvis kartoflen glider af, er de færdige. Men når du laver kartoffelmos må de gerne være lidt ekstra møre.

2
Færdig

Mælken varmes i en gryde.

3
Færdig

Hæld vandet fra kartoflerne når de er færdige og tilføj smør skåret ud i tern og pisk det godt sammen. Tilføj mælk efter den ønskede konsistens.

4
Færdig

Smag til med salt, peber og en lille smule muskatnød.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Kylling i karry
Næste
Halloween kager
Tidligere
Kylling i karry
Næste
Halloween kager
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x