Æggekage

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
8 æg
2dl piskefløde
1dl vand
salt og peber
til stegning smør/ margarine
Pynt
purløg
150g bacon i tern
cherrytomater

Æggekage

Ingredients

  • Pynt

Fremgangsmåde

Share

Æggekage er rigtig godt hvis du er i overskud af æg, men også hvis du blot vil have et nemt og lækkert måltid. Du kan tilføje dine favorit ingredienser både i æggekagen og som pynt.

Steps

1
Færdig

Vand, fløde, æg piskes sammen i en skål. Herefter tilsættes salt og peber.

2
Færdig

Smelt smørret og bag æggekagen ved svag varme på en pande.

3
Færdig

Lad den bage i 15-20 minutter. Hvis du har et låg til din pande kan dette fremskynde bagningen af æggekagen.

4
Færdig

Steg bacon på panden. Pynt med tomater skåret i skiver, bacon og purløg på den færdige æggekage.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Mørbradgryde
Næste
Vanilje frosting
Tidligere
Mørbradgryde
Næste
Vanilje frosting
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x