Københavner drink

Københavnerstang drink opskrift Københavnerstang drink smager ligesom den kendte og lækre københavnerstang. Drinken er ideel til at nyde en varm sommerdag. Drinken laves med følgende ingredienser: Vodka, galiano, ananasjuice og flødeskum. Så en rigtig frisk …

Københavnerstang drink opskrift

Københavnerstang drink smager ligesom den kendte og lækre københavnerstang. Drinken er ideel til at nyde en varm sommerdag. Drinken laves med følgende ingredienser: Vodka, galiano, ananasjuice og flødeskum. Så en rigtig frisk og sød drink.

Har du fået denne friske københavnerstang i byen og gerne vil være sikker på at få en som smager som den, så fortvivl ikke, dette er nemlig den originale og kendte københavnerstangs drink opskrift. 

INGREDIENSER

  • 2 cl Vodka
  • 2 cl Galliano
  • Ananasjuice
  • 2 cl Flødeskum
  • Isterninger

Sådan gør du

  1. Alle ingredienserne hældes i en shaker og rystes godt sammen, si drinken over i et glas

Kan også laves på denne måde

Du kan også lave drinken som en rørt version her hældes ingredienserne over i et glas og toppes af med flødeskum på toppen.

Dine favorit is som drink

Elsker du også drinks som er lavet efter de velkendte og velsmagende is?  Måske du elsker Københavnerstang drink, men gerne vil prøve for eksempel en filur drinks som også er en kendt og populær sommerdrikkelse. Eller er du mere til en mere lakridt smag som en kong fu? alle is er populære, og er det også som drinks. Der findes mange forskellige drinks som er lavet efter de kendte is, vi har valgt et lille udvalg af de mest populære drinks som er lavet efter is.

Se eksempler her:

Filur drinks

Kong fu 

Vodka til din københavnerstang drink

For at få den bedste og mest smagsfulde københavnerstang, skal du helst undgå de helt billige vodkaer, da smagen ofte er mere gennemtrængende og kan dominere en ellers god drink. Hvis du alligevel bruger en billig vodka, skal du helst ikke dosere mere end opskriften siger.

Du kan finde mange gode vodkaer til omkring 100 kr. Dette er blot en smagssag, og måske du allerede har en favorit vodka som du ofte bruger til at lave alle dine drinks med.