Filur

Filur drinks opskrift Filur drinks som du kender fra byen. Er du også helt vild med den sommerlige, friske og elskværdige filur is? Så vil du elske denne drink som smager ligesom den populære filur. …

Filur drinks opskrift

Filur drinks som du kender fra byen.

Er du også helt vild med den sommerlige, friske og elskværdige filur is? Så vil du elske denne drink som smager ligesom den populære filur. Drinken har den samme smag af appelsin og hindbær lige præcis som den kendte is.

Det gode ved denne drink er ikke kun den lækre smag, men også de få ingredienser som skal bruges for at lave den. Drinken kræver kun, appelsinjuice, rød sodavand og vodka. Så det er både en økonomisk og velsmagende drink.

Ingredienser

  • 2 cl vodka
  • 6 cl appelsinjuice
  • 6 cl rød sodavand
  • isterninger

Sådan gør du

  1. Vodka hældes i et glas med isterninger, tilsæt appelsinjuice.
  2. Tilsæt forsigtigt den røde sodavand, og pynt med en appelsinskive.

Appelsinjuice til dine filur drinks

Køb gerne din favorit juice, og vigtigst af alt hvis ikke du har isterninger er at servere både juice og den røde sodavand koldt, da en varm filur drinks virkelig kan ødelægge en ellers god oplevelse med denne drink.

Vodka

Her gælder det også om at finde din favorit vodka, prøv dog at undgå de helt billige vodkaer, da de ofte kan have en meget gennemtrængelig smag op duft, og derfor kan ’’dominere’’ dine filurdrinks. Det betyder ikke at du skal købe en virkelig dyr vodka, men du kan komme langt med en god vodka til omkring de 100 kr. og det er virkelig det værd i sidste ende når du skal til at nyde dine filurdrinks.

Filur drinks som dem fra byen

Har du før fået en rigtig god drink i byen også blev det ikke helt det du forventede da du selv skulle lave den? Bare rolig denne opskrift er som du kender fra byen, og bonussen ved at lave den selv er at du kan lave den præcis som du ønsker det. Her kan du selv justere vodka, appelsin og sodavands indtagelsen. Det er kun at prøve sig frem, og her kan du sætte dit eget præg på dine filur drinks.

Pynt din drink

Den populære is har en smily på sig, det kan godt være lidt svært at gøre i en drink, men du kan i stedet pynte din drink med enten en appelsinskive eller kirsebær. Dette giver lidt mere æstetik til din drink.