JÄGERBOMBS

Jägerbombs opskriften Jägerbombs er en ”bombe” blandet drink lavet ved at droppe et shot Jägermeister i en energidrik, og det er ofte Red Bull. Nogle ser Jägerbombs som et drink og andre som et shot, …

Jägerbombs opskriften

Jägerbombs er en ”bombe” blandet drink lavet ved at droppe et shot Jägermeister i en energidrik, og det er ofte Red Bull. Nogle ser Jägerbombs som et drink og andre som et shot, da meningen med Jägerbombs er at man skal bunde den hele af en gang, som man som regel også gør med shots.  

Ingredienser

  • 4 cl Jägermeister
  • 12 cl Energidrik (oftes Redbull)

Sådan gør du

  1. Fyld et shotsglas med jägermeister og lig i bunden af et større glas. Fyld herefter energidrik til det rammer kanten af shotsglasset.

Hvor stærke er Jägerbombs?

På trods af sin berygtede status er Jäger-bomben ikke en særlig stærk drink. Dens alkoholindhold er kun 7 procent, eller lidt stærkere end den gennemsnitlige øl. Som mange mennesker kan bevidne, kan det dog føre til en ond tømmermænd, hvis man får for mange af dem.

Meget af Jägebomb ry for at få folk virkelig beruset kommer sandsynligvis af at drikke for meget. Kombinationen af ​​Jäger urter blandet sammen med energidrikken er også intens. For nogle mennesker kan det have negative virkninger på kroppen, hvilket får dig til at føle dig værre end du måske plejer at have det med alkohol.

Lille tip til Jägerbombs

  • Nogle mennesker foretrækker at hælde skuddet af Jägermeister direkte i Red Bull, idet de helt fravælger “bomben”. Dette kan gøre det lettere at drikke og ændrer ikke smagen.
  • Hvis du vælger at drikke fra låget, skal du være forsigtig, så skurelåget ikke rammer dine tænder hårdt og knækker en tand, mens du drikker.
  • Husk at mærk efter, energidrikken kan nemlig godt virke ubehagelig hvis man får for mange af dem. 

Hvor stammer den fra?

Selvom der er lavet mange drinks med Jägermeister, er Jager-bomber blandt de mest populære. Jager bombe er en åben sammensætning af Jager, en forkortelse for Jägermeister, og bombe, der henviser til den måde, skuddet på Jägermeister er faldet i ølkruset af Red Bull (et såkaldt bombeskud). Selvom den nøjagtige oprindelse af Jager-bomber er ukendt, kom det ca. frem i 2003. Den oprindelige Jager-bombe antages at være lavet med øl i stedet for en energidrik, men ved drikkens popularisering i begyndelsen af ​​2000’erne var blandingen af ​​Red Bull og Jägermeister blevet en standard.

Drinks med Jägermeister