Brandbil

Brandbil er lavet med Jägermeister og rød sodavand som blandes sammen i et glas med isterninger. En drink som blev rigtig populær og stadig er det. Drinken er nem at lave og har også variationer …

Brandbil er lavet med Jägermeister og rød sodavand som blandes sammen i et glas med isterninger. En drink som blev rigtig populær og stadig er det.

Drinken er nem at lave og har også variationer hvis man har lyst til at tage skriftet videre med den originale drink. Du kan se de 3 variationer under opskriften.

Brandbil

Samlet tid 5 minutter
Antal 1 Glas

Ingredienser
  

  • 2 cl Jägermeister
  • 8 cl rød sodavand
  • isterninger

Sådan gør du
 

  • Et glas fyldes med is, derefter tilsætter du Jägermeister og den røde sodavand.

Brandbil drink

En brandbil er en drink som var især populær i start 00’erne, og fik Jägermeister til at blive mere populært på natklubber, da den røde sodavand gjorde den mere sød og frisk. Men drinken stammer fra start 80’erne, hvor den også blev taget godt imod af mange festglade danskere.

Variationer af drinken

Ligesom så mange andre populære drinks er der altid forskellige variationer, det er ingen undtagelse med brandbil drinken. Måske har du hørt om en enkel eller to, eller ingen af dem. Hvis det er første gang du skal lave drinken, vil jeg anbefale dig at starte med originalen og derefter kan prøve en af de 3 variationer.

De fleste bartendere kender de 3 variationer af opskriften, Men nogle kender måske kun brandbil med udrykning da det ofte er den af de 3 udgaver som der bliver bestilt i nattelivet.

Brandbil med udrykning

Måske du har hørt om denne udgave med udrykning? hvis ikke så prøv denne variation af den originale. Det eneste du skal gøre er at tilføje 2 cl vodka i drinken.

Brandbil med udrykning og blå blink

Tilføj 2cl vodka og 2cl snaps i den originale opskrift.

Brandbil med udrykning og sidevogn

Tilføj 2cl vodka, 2cl snaps og 2cl gin.

Andre drinks med Jägermeister

Er du også vild med Jägermeister? eller vil du gerne prøve andre opskrifter af?