jägerbomb

jägerbomb er med Jägermeister / jægermeister som er en stærk licør som bliver løftet sødt sammen med energidrik. Det eneste du behøver for at lave jägerbombs er jägermeister og Redbull og et stort glas og …

jägerbomb er med Jägermeister / jægermeister som er en stærk licør som bliver løftet sødt sammen med energidrik. Det eneste du behøver for at lave jägerbombs er jägermeister og Redbull og et stort glas og et lille shots glas.

Jägerbomb laves ofte med Redbull, men det bestemmer du jo heldigvis helt selv når nu du selv skal lave den. De drinks / shots du bestiller i byen er med Redbull.

jägerbomb

Antal 1 Shot

Ingredienser
  

  • 4 cl jägermeister
  • 12 cl energidrik (oftes Redbull)

Sådan gør du
 

  • Fyld et shotsglas med jägermeister og lig i bunden af et større glas. Fyld herefter energidrik til det rammer kanten af shotsglasset.

Jägermeister med energidrik

Rigtig populær shots i byen, og du vil ofte se grupper af mennesker, der drikker Jägerbomb sammen.

Du vil enten elske det eller hader det; der er ikke meget mellemvej med dette energi skud. En ting, der er sikkert, er, at det er en drink, som enhver bartender skal kende. Jägerboms er nemlig super nemme at lave, så det kan ikke gå galt.

Jägermeister er en stærk likør der blandes med Redbull. Du kan dog godt bruge en anden energidrik hvis du gerne vil købe en billigere udgave, eller bare gerne vil prøve nogle andre energismage af. Her plejer Cult energidrik at læne sig mest op af Redbull smagsmæssigt.

Hvor stærke er Jägerbomb?

På trods af sin berygtede status er Jäger-bomben ikke en særlig stærk drink. Dens alkoholindhold er kun 7 procent, eller lidt stærkere end den gennemsnitlige øl. Som mange mennesker kan bevidne, kan det dog føre til en ond tømmermænd, hvis man får for mange af dem.

Meget af Jägebomb ry for at få folk virkelig beruset kommer sandsynligvis af at drikke for meget. Kombinationen af ​​Jäger urter blandet sammen med energidrikken er også intens. For nogle mennesker kan det have negative virkninger på kroppen, hvilket får dig til at føle dig værre end du måske plejer at have det med alkohol.

Andre opskrifter med Jägermeister