SCREAMING ORGASM

Screaming Orgasm drink opskrift Screaming Orgasm er en populær drink, men den er dog faldet lidt i popularitet i de seneste år til fordel for mere raffinerede drink, men det betyder ikke, at bartenderne ikke …

Screaming Orgasm drink opskrift

Screaming Orgasm er en populær drink, men den er dog faldet lidt i popularitet i de seneste år til fordel for mere raffinerede drink, men det betyder ikke, at bartenderne ikke stadig bliver bedt om at lave en Screaming Orgasm i byen.

Drinken består af mælk, fløde, Amarula, vodka, Amaretto og Kahlua. Du behøver ikke nødvendigvis at lave en Screaming Orgasm med præcis disse mærker.

INGREDIENSER

  • 2 cl Vodka
  • 2 cl Kahlua
  • 2 cl Amaretto 
  • 2 cl Amarula
  • 2 cl Mælk
  • 2 cl Fløde
  • isterninger

Sådan gør du

  1. Shake alle ingredienserne og si det over i et glas.

Screaming Orgasm drink

Drinken består som benævnt af mælk, fløde, Amarula, vodka og Kahlua. Du behøver ikke nødvendigvis at lave drinken med præcis disse mærker.

Måske har du fået en eller flere Screaming Orgasm i byen, (her menes der drinks), og måske du gerne vil prøve at lave drinken selv, så fortvivl ej, denne opskrift er brugt af rigtig mange bartendere verden over og er den mest kendte opskrift på den populære drink Så du kan nemt og trygt få en god succes med en hjemmelaves Screaming Orgasm drink.

Men dette betyder ikke at du ikke selv kan skifte nogle af ingredienserne ud med andre. Dog anbefales du ikke at købe en billig vodka, da de billige vodkaer ofte kan være meget gennemtrængende og dominere en ellers lækker drink. Det betyder ikke at du skal bruge flere hundrede kroner på en god vodka, du kan komme rigtig langt med en god vodka til 100 kroner. Men måske du allerede har din favorit vodka som du også gerne vil bruge i denne drink opskrift.

Den oprindelige orgasme var ikke med tilføjelse af vodka, og som med andre cocktails tilføjer vodka navnet med Screaming.

Drikken steg for at favorisere mere for sit kontroversielle navn og forlystelsen med at bede bartenderen om en skrigende orgasme end for dens smag, selvom det må siges, at cremede drikkevarer som denne er meget populære hos kvindelige drikkere. Hvor gammel drinken egentlig er, vides ikke helt men den har været på cocktail kortet i mange år efterhånden. De fleste har hørt om drinken, men de færreste kan nok ikke huske hvad de præcise ingredienser i drinken egentlig er, og sådan er det ofte med drinks som har nogle provokerende navne, de bliver ofte mere husket på navnet end på smagen og ingredienslisten.