ÆVLE BÆVLE

Ævle bævle drink opskrift Ævle bævle er en drink bestående af vodka og æblejuice, og er en ret populær drink i byen. Du kan nemt lave den derhjemme, og pifte den lidt op med at …

Ævle bævle drink opskrift

Ævle bævle er en drink bestående af vodka og æblejuice, og er en ret populær drink i byen. Du kan nemt lave den derhjemme, og pifte den lidt op med at pynte din ævle bævle drink med et stykke æble på kanten af glasset.

INGREDIENSER

  • 3 cl Vodka
  • 7 cl Æblejuice
  • Isterninger

Sådan gør du

  1. Bland ingredienserne sammen i et glas og pynt eventuelt med en skive æble for at pifte drinken lidt op.

Ævlebævle drink

Ævle bævle er en dansk opskrift og hvor den lige præcis stammer fra, vides ikke helt, men den har været kendt i mange år, og det er ikke kun pga. sin simple ingrediensliste men også fordi den smager godt. Når du skal lave din æblebævle så find helst en god vodka, da de helt billige godt kan være ret så gennemtrængende og dominere æblesmagen, du kan komme rigtig langt med en vodka til de 100 kroner. Men hvis du har en favorit vodka så brug gerne den i denne drink, så er du sikker på at din ævlebævle drink bliver helt perfekt.

Hvis ikke du har nogle isterninger, så sørg for at din vodka og æblejuice er godt kold, da det ville ødelægge en ellers simpel og god drink ved at servere den varm. Lav eventuelt en mindre drink, så den heller ikke når at blive varm. Æblejuice smager ikke så godt lunkent, og slet ikke med vodka i.

Ævle bævle er rigtig god til velkomstdrinks, ikke nok med den kun har 2 nemme ingredienser, men da den også nemt kan laves i kander og serveres. Den friske smag af æbler og vodka gør den også til en let drink til dine gæster, og er helt ideal til en sommerfest.