Flagermus shot

Flagermus shot Flagermus shot, eller flagermus drink, det er alt efter hvad du selv synes, nogle mener det er et shot, da det er meningen at den skal bundes med det samme, hvorimod andre mener …

Flagermus shot

Flagermus shot, eller flagermus drink, det er alt efter hvad du selv synes, nogle mener det er et shot, da det er meningen at den skal bundes med det samme, hvorimod andre mener det er en drink, da den serveres med et drinkglas.

Dette shot er nem at lave og består af følgende ingredienser. Sambuca, Passoa og energidrik. Så det er et nemt og simpelt shot, men som rammer hårdt hvis man får for mange.

INGREDIENSER

  • 2 cl Safari
  • 2 cl Passoa
  • 6 cl Energidrik

Sådan gør du

  1. Flagermus shot fungerer sådan at der er Sambuca i det ene shot glas og Passoa eller Safari i det andet shot glas, her stille du de to shotglas oven på glasset, så de hviler mod hinanden. Du tager så dit Samuca shot, så det andet shots glas automatisk falder ned i energidrikken.
  2. Efter du har drukket dit Sambuca shot, bunder du energidrikken med Passoa eller Safari i. Du kan også stille shot glasset ned i drinken hvis du hellere vil det.

Flagermus shots

Kan du huske de kendte flagermus fra Haribo? Og var du også helt vild med dem? Så prøv denne lækre drink / shot blanding af den stærke lakrids smag og søde vingummi smag.

Det vides ikke helt hvor dette shot med flagermus kommer fra, men det er mest kendt i det sønderjyske hvor nogle barer og diskoteker server mange flagermus. Men vil du gerne lave dem selv?

Så find to shotsglas og et drinkglas frem og lav din egen shots, det er simpelt og nemt og man kan hurtigt komme til at drikke for mange af disse fantastiske shots, som godt kan give lidt ondt i hovedet dagen efter.

Passoa eller Safari

Begge dele er brugt i flagermus shot, så dette er en smagssag hvad man bedst kan lide den med. Når det kommer til energidrik, er det også underordnet om du bruger Redbull eller Cult, begge dele fungere fint i dette shot.