Astronaut drink

Astronaut drink opskrift Elsker du også den populære astronaut is? Så hvorfor ikke nyde en kold og lækker drink som smager ligesom den velkendte is. Drinken er nem at lave og man kan nemt komme …

Astronaut drink opskrift

Elsker du også den populære astronaut is? Så hvorfor ikke nyde en kold og lækker drink som smager ligesom den velkendte is. Drinken er nem at lave og man kan nemt komme til at drikke mange af denne forfriskende drink.

Astronaut drinkens følgende ingredienser er, gin, Sprite, citronsaft, Roses Grenadine, isterninger og en vingummi, som du også kender fra den populære is. Det tager ikke meget mere end få minutter at lave den populære drink, som kan nydes hvilken som helst tidspunkt på året. 

INGREDIENSER

 • 4 cl Sprite
 • 4 cl Gin
 • 2 tsk citronsaft
 • 3 cl Rose’s Grenadine
 • Isterninger
 • Vingummi

Sådan gør du

 1. Gin, Sprite og citronsaft hældes over i et glas
 2. Tilføj Rose’s Grenadine og afslut med at pynte med en vingummi som enten hældes i glasset eller sættes på kanten af din drink.

Astronaut drink med Råsstoff

Du kan sagtens lave drinken med Råstoff i stedet for gin. Her tilføjer du 4 cl Råstoff, Lemon Sprite, citron og slutte af med en vingummi til pynt.

 Gin og Sprite

Vælg en god gin til din drink, måske du allerede har en favorit gin som du elsker at lave drinks med?

Kan du ikke finde Sprite i dit lokale supermarked? så kan en Carlsbergs sport være et godt alternativ i stedet for Sprite. Du kan også bruge Carslbergs Sport selvom du kan finde Sprite, dette er nemlig kun en smagssag om hvilken man fortrækker at bruge i sin astronaut drink.

Andre populære is lavet til drinks

Flere og flere af de populære is er blevet lavet om til lækre og kolde drinks som vi kan nyde igen og igen. Hvis du også elsker denne astronaut drink, så burde du prøve en af de andre sodavandsis lavet om til drinks.

Se eksempler her:

 1. Københavnerstang drink
 2. Filur drinks
 3. Kong fu drink