Nem pizzadej

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

5dl vand
950g hvedemel
50g gær
3spsk olie
2spsk sukker
1tsk salt

Nem pizzadej

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Nem og sprød pizzadej

Hvis du tilføjer et fad med vand i bunden bliver din pizzadej mere sprød.

Har du overskydende pizzadej, kan du bruge det til lækre nemme boller. Du kan også gemme dejen i køleskabet.

Du kan tilføje lidt hvidløgspulver i kanten af pizzadejs skorpen, på den måde bliver din pizzadej mere spændende og lækker. Drys gerne oregano eller basilikum ud på hele pizzadejen.

 

 

Steps

1
Færdig

Opløs gæren i en skål sammen med vandet. (vandet skal være lunkent).

2
Færdig

Bland de øvrige ingredienser i og ælt dejen godt. Tilsæt lidt ekstra mel til æltning

3
Færdig

Herefter sættes dejen til hævning et lunt sted, eventuelt med et viskestykke i ca. en halv time.

4
Færdig

Der kan ca. være 3-4 pizza af denne dej, alt efter hvor stor og tynde du ønsker dem.

5
Færdig

Dejen skal have ca. 10-13 minutter ved 220 grader varmluft.

Ideer til fyld på nem pizzadej

Du kan lave den klassiske med skinke, ost og en masse lækker ost. 

Pizza pepperoni - Som i forvejen er den mest populære pizza og det er ikke uden grund. 

Salat pizza- Med lækker frisk salat, kebab, tomat eller agurk. 

Hawaii pizza - Som ligner meget skinke og ost pizzaen. Dog tilføjet af ananas. 

Lad gerne din pizzadej stå i køleskabet nogle timer efter du har æltet den godt. Det er ikke en nødvendighed, men det giver en mere sprød pizzadej. 

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Vafler
Næste
Bloody Mary opskrift
Tidligere
Vafler
Næste
Bloody Mary opskrift
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x