Lasagne

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Lasagne

Ingredients

  • Lasagnesauce

  • Mornaysauce

  • andet

Fremgangsmåde

Share

Lasagne er en af de retter vi spiser mest, og det er ikke uden grund da den smager himmelsk. Dette er en opskrift på en rigtig simre lasagne, men du kan springe den lange simretid over og lave den meget hurtigere. Du kan også spare tid ved at købe mornaysaucen. Lasagne smager godt med en lækker salat, eller et lækkert flute. Du kan også prøve at lave den med pastaskruer istedet for lasagneplader.

 

Du kan tilføje de ingredienser som du ønsker i lasagne, ellers så prøv at pifte den lidt op med ca. 1 dl. rødvin. Du kan også lave en dobbelt portion og fryse resterne ned, så har du altid en lækker ret i fryseren til de lange dage. Hvis tiden er knap, kan du også nedsætte simre tiden. Men jo længere du lader din kødsauce koge, jo bedre bliver den.

Steps

1
Færdig

Steg de hakkede løg i olie på en pande ved jævn varme. Løgne skal være gyldne og bløde.

2
Færdig

Tilsæt kødet og brun det godt ved høj varme.

3
Færdig

Tilsæt de resterende råvare.

4
Færdig

Læg et låg på gryden og lad den simre omkring 2 timer, eller mere. Rør i gryden indimellem.

5
Færdig

Når din lasagne sauce er færdig, smages den til med salt og peber.

6
Færdig

Mornaysauce

Smørret smeltes ved lav varme i en gryde, og hvedemel piskes i.

7
Færdig

Mælken piskes i lidt af gangen, indtil du har fundet en god konsistens. Tilsæt derefter mozzarellaost.

8
Færdig

Smag til med muskatnød, salt og peber.

9
Færdig

Et ildfastfad smøres og et lag monaysauce kommes i, derefter skifter du mellem lasagnesauce og pladerne. Til sidst tilføjer du et lag mere monaysauce.

10
Færdig

Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 190-200 grader på varmluft i 25 minutter. Drys eventuelt revet ost over.

11
Færdig

Retten kan serveres med en lækker salat, eller flute.

Mix andre ingredienser i

Hvis du ikke har prøvet det endnu, kan det virkelig anbefales at tilføje kanel i din lasagne.

En sundere udgave kan være at erstatte lasagnepladerne ud med gulerødder. Du skære dem i skiver på langs og tilføjer dem som du plejer at gøre med dine lasagnepladder

Har du en lille sjat rødvin tilovers? så kan du tilføje det i din lasagne - Det smager nemlig også rigtig godt i.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Broccoli tærte
Næste
Svensk pølseret
Tidligere
Broccoli tærte
Næste
Svensk pølseret
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x