Kyllingelår med bacon

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

8stk kyllingeunderlår
16 skiver bacon bacon
til pensling olie
grøntsager

Kyllingelår med bacon

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Lækre og sprøde kylling lår med bacon

Bacon er altid en god smagsforstærker og lækkert tilbehør. Hvis du også synes at kyllingelår med bacon smager godt, kan du prøve at lave de populære asparges med bacon.

Istedet for at sætte ovnen på varmluft det sidste stykke tid af kyllinglårene, kan du sætte dem på grill og forkorte processen. Dog er det meget vigtigt du holder godt øje med dine kyllingelår, da det hurtigt kan gå galt når man sætter ovnen på grill.

Hvis du gerne vil grille dine kyllingelår, vil det anbefales at du venter lidt med at sno bacon rundt om, da det hurtigt kan blive forbrændt på grillen.

 

 

Steps

1
Færdig

Flå/skær skindet af kyllingelårene. Vikl 2 skiver bacon om hver kylling og smør med lidt olie.

2
Færdig

Lårene steges ved 175 grader alm. ovn. i ca. 50-55 minutter. Du kan eventuelt tilføje nogle lækre grøntsager i bunden. Når der er gået ca. 50 min. sætter du ovnen på varmluft og op på 220 grader og giver dem 7 min. mere.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Salat med oliven
Næste
Salat med kød
Tidligere
Salat med oliven
Næste
Salat med kød
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x