Kinarulle

Kinarulle er en lækker ret som består af oksekød, revet ost, porre, bønnespire og soya. En nem ret med butterdej, som er både nem og hurtig at lave. Kinarulle er derfor et godt bud på …

Kinarulle er en lækker ret som består af oksekød, revet ost, porre, bønnespire og soya. En nem ret med butterdej, som er både nem og hurtig at lave.

Kinarulle er derfor et godt bud på næste uges madplan, da mange børn ofte er begejstret for denne ret. Det kan vi godt forstå at de er, den er også virkelig velsmagende.

Kinarulle

Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 400 g hakket oksekød
  • 2 løg
  • 1 porre
  • 200 g friske bønnespire
  • 200 g revet ost
  • 1 pk butterdej
  • soya
  • 1 æg
  • olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Brun løg og kødet i en gryde. Tilføj herefter porre og lad det simre i 5 minutter.
  • Tilføj bønnespire og smag til med salt, peber og soya.
  • Rul butterdejen ud og tilføj først kødblandingen og drys det revet ost udover kødet. Luk rullen sammen og pensl med et æg.
  • Bag kinarullen i ovnen ved ca. 180 grader varmluft i ca. 30-35 minutter.

Butterdej

Hos nogle supermarkeder kan du både købe frosne butterdejspladder og butterdejsruller på køl. Begge dele fungere godt, men dem på frost kan være noget nemme at holde på formen med.

De frosne butterdejspladder er bedst hvis de tages op ca. 15-20 minutter før du skal bruges og derefter bliver rullet sammen med en kagerulle. Hvis ikke du har en kagerulle kan du bruge en flaske eller lign, med en håndklæde rundt om.

Et godt tip kan også være at lave dem i en form som holder lidt på rullen når du tilføjer den i ovnen. Hvis ikke du har æg hjemme kan du sagtens pensle kinarullen med vand. Men æg hjælper til at få butterdejen sprød

Tilbehør til kinarulle

Server en skål soya til retten, og en lækker og frisk skål salat. Kinarulle smager også godt dagen efter, så du kan med fordel gemme eventuelle rester, eller lave en ekstra rulle til dagen efter.