Kyllingelår med bacon

Istedet for at sætte ovnen på varmluft det sidste stykke tid af kyllinglårene, kan du sætte dem på grill og forkorte processen. Dog er det meget vigtigt du holder godt øje med dine kyllingelår, da …

Kyllingelår med bacon

Samlet tid 1 time
Antal 2 Personer

Ingredienser
  

  • 8 stk kyllingunderlår
  • 16 skiver bacon
  • olie
  • grøntsager

Sådan gør du
 

  • Flå/skær skindet af kyllingelårene. Vikl 2 skiver bacon om hver kylling og smør med lidt olie.
  • Lårene steges ved 175 grader alm. ovn. i ca. 50-55 minutter. Du kan eventuelt tilføje nogle lækre grøntsager i bunden. Når der er gået ca. 50 min. sætter du ovnen på varmluft og op på 220 grader og giver dem 7 min. mere.

Istedet for at sætte ovnen på varmluft det sidste stykke tid af kyllinglårene, kan du sætte dem på grill og forkorte processen. Dog er det meget vigtigt du holder godt øje med dine kyllingelår, da det hurtigt kan gå galt når man sætter ovnen på grill.

Hvis du gerne vil grille dine kyllingelår, vil det anbefales at du venter lidt med at sno bacon rundt om, da det hurtigt kan blive forbrændt på grillen og dermed efterlade dig med sort og tørt bacon. Husk altid at gennemstege kylling, og hold det adskilt fra andre råvare i køkkenet.

Kyllingelår med bacon – prøv også med asparges

Bacon er altid en god smagsforstærker og lækkert tilbehør. Hvis du også synes at kyllingelår med bacon smager godt, kan du prøve at lave de populære asparges med bacon.

Andre opskrifter med kylling

Er du også helt vild med kylling? her kan du se opskrifter med kylling på forskellige måder. Du kan foreksempel give dig i kast med den populære kylling i karry, eller du kan bruge rester fra kylling til at lave en kylling sandwich eller en salat med kylling.

Se opskrifter med kylling lige her

Kylling i karry

Kylling sandwich

Salat med kylling

Indisk kylling

Cremet pasta med kylling

Stegte ris med kylling