Chicken piccata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
4 kyllingbryst
2dl hvedemel
saft fra 1 Citron
2spsk olivenolie
salt og peber
sauce
30g smør
1 ½ spsk hvedemel
2½ dl bouillon
1 ½spsk Citron
1dl hvidvin
2spsk kapers
persille

Chicken piccata

Ingredients

  • sauce

Fremgangsmåde

Share

Chicken piccata

En lækker aftensmad som passer godt med pasta. Du kan eventuelt servere kyllingen ovenpå pastaen, eller server pastaen i en skål ved siden af.

Steps

1
Færdig

Bland mel, citronsaft, salt og peber sammen. Vend kyllingen i melblandingen.

2
Færdig

Varm olien på panden og steg kyllingerne i ca. 6-8 minutter på hver side. Læg dem over i et fad.

3
Færdig

Hæld mel og smør på samme pande, og tilsæt bouillon. Kog det sammen i 1-2 min.

4
Færdig

Tilsæt citronsaft, hvidvin og kapers. Lad det koge sammen i 3 minutter,

5
Færdig

Sæt kyllingen tilbage i gryden, og lad den småkoge 2-3 minutter. Rør persille i og server eventuelt retten over pasta, eller en skål pasta ved siden af. Pynt med lidt persille og citronskiver.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Vandmelon is
Tidligere
Vandmelon is
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x