Go Back

Chicken piccata

Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 4 kyllingbryst
  • 2 dl hvedemel
  • 1 saft fra citron
  • 2 spsk olie
  • salt og peber

Sauce

  • 30 g smør
  • spsk hvedemel
  • dl bouillon
  • 1 spsk citron
  • 1 dl hvidvin
  • 2 spsk kapers
  • persille

Sådan gør du
 

  • Bland mel, citronsaft, salt og peber sammen. Vend kyllingen i melblandingen.
  • Varm olien på panden og steg kyllingerne i ca. 6-8 minutter på hver side. Læg dem over i et fad.
  • Hæld mel og smør på samme pande, og tilsæt bouillon. Kog det sammen i 1-2 min.
  • Tilsæt citronsaft, hvidvin og kapers. Lad det koge sammen i 3 minutter,
  • Sæt kyllingen tilbage i gryden, og lad den småkoge 2-3 minutter. Rør persille i og server eventuelt retten over pasta, eller en skål pasta ved siden af. Pynt med lidt persille og citronskiver.