Kager med bær

Elsker du også kager med bær i? Det er så skønt at kunne bruge årstidens bær i kage, som ikke kun smager godt, men kan skabe de flotte kager.

Jordbærkage

Denne kage er nem at lave, også smager den fantastisk. Jordbærene smager bedst når de har sæson, men du kan sagtens lave en jordbærkage alligevel. Prøv denne lækre kage med bær lige her.

Havrekage med hindbær

Nem og hurtig opskrift på en lækker kage med hindbær. Hindbær er ligesom jordbær en smuk frugt, og skaber virkelig nogle smukke kager, hvor du virkelig kan bruge fugten til at dekorere kagerne smukt, også smager de jo også virkelig godt.


Blåbærmuffins

Blåbær muffins er lækre og luftige også er det et plus at de er så nemme at lave. Du kan også bruge hindbær i halvedelen af dine muffins hvis du elsker begge bær og gerne vil lave dem med begge.

Cupcakes med hindbær frosting

Kager med bær er fantastisk men du kan også lave det som frosting som denne cupcake med hindbær.

Cupcakes med hindbær frosting

Bær og kager

Kager med bær smager fantastisk og er en virkelig god måde at bruge de smukke bær sammen med kagerne. Det er om du bruger bær som en del af din kagedej, eller kun som pynt som en jordbærkage eller som frosting som tilbehør til foreksempel dine cupcakes eller muffins.

Elsker du hindbær, blåbær og jordbær hele året? ja de nævnte bær har sæson om sommeren, og smager også bedst i deres sæson. Men derfor skal du ikke snyde dig selv for en lækker kage med bær. Du kan sagtens bruge frosne bær til dine kager, og stadig skabe lækre og velsmagende kager.

Prøv dig frem på hvad du bedst kan lige af bær på dine kager, du kan også lave en kage hvor du bruger alle bær, det er kun dig selv der sætter grænser for hvordan din kage skal pyntes.

Must Try

Æblekage shots

Den klassiske opskrift på æblekage shots - De er nemme at lave og kræver kun 3 ingredienser.

Frikadeller

Frikadelle opskrift. Det er de gode game frikadeller som du kender fra barndommen. En lækker stege skorpe og luftige og letter deller....

Negroni

Negroni drink / cocktail er ganske enkelt en perfekt cocktail. Måske er det den perfekte cocktail. Med lige store dele Campari, gin...

Old Fashioned

Old fashioned er en cocktail som er mere end 200 år gammel, den bliver kaldt ''gammeldags'' fordi man igennem tiden har prøvet...
Tidligere artikelFødselsdag
Næste artikelTeknikker
Tidligere artikelFødselsdag
Næste artikelTeknikker

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her