Fødselsdag

Skal du holde fødselsdag? Har du fødselsdag, eller vil du gerne forkæle en som har. Der er ingen fødselsdag uden en lækker fødselsdagskage. Der er ingen forkert kage til en fødselsdag, så om det skal …

Skal du holde fødselsdag?

Har du fødselsdag, eller vil du gerne forkæle en som har. Der er ingen fødselsdag uden en lækker fødselsdagskage. Der er ingen forkert kage til en fødselsdag, så om det skal være en chokoladekage, lagkage eller nogle lækre muffins, så fungere de alle sammen rigtig godt.

Fødselsdagskage

Skal du holde en fødselsdag hvor der kommer mange mennesker, kan du prøve dig af med at lave flere forskellige kager, så der er et udvalg af lækre fødselsdagskager. Du kan eventuelt prøve at lave den traditionelle lagkage med bananer, flødeskum, kagecreme. Eller også er en chokoladekage også altid et hit til en fødselsdag.

Fødselsdags Lagkage

Lagkage er så dansk som noget kan være, det er den type kage vi forbinder mest med en fødselsdagskage. Vi elsker at pynte vores lagkage med dannebrog og lys. Den smager himmelsk, og den klassiske lagkage er typisk med, bananer, marmelade, 2-3 kagebunde, kagecreme, flødeskum og revet chokolade. Hvis du mangler inspiration til en hurtig og nem lagkage så prøv denne her.

Chokoladekage til fødselsdag

Nok den kage der bliver lavet mest af, men det forstår man også godt. Chokoladekagen er et hit til alle anledninger, om det er besøg fra nogle venner eller familie, fest, bryllup. Selvfølgelig passer chokoladekagen også til en fødselsdag, du kan prøve at pynte med nogle røde jordbær, eller hvis du er mere til glasur, kan du tilføje et lækkert lag glasur med smag af kanel.

Hjemmebaget boller

Næsten heller ingen fødselsdag uden de hjemmebagte boller, som vi kan fylde med en masse smør på og nyde vores kakaomælk til. Har du lidt travlt op til planlægning af fødselsdag? Så kan du lave nogle nemme og hurtige boller, som både er luftige og sprøde. Ønsker du ikke at lave fødselsdagsboller af rent hvedemel, kan du også give dig i kast med nogle grovboller, det kan f.eks. være disse grovboller som du kan pynte med nogle havregryn og hørfrø.

Brug årstiden

Alle årstider har deres fordele når det kommer til at bage. Vinteren har sæson for de dejligste appelsiner, mandariner og clementiner som du med stor fordel kan bruge enten i din kage eller som flot pynt. Sommeren byder på friske og lækre bær, især jordbær er rigtig populær på en kage. Så brug de friske og flotte farver frugt og grønt giver os i alle sæsoner. Udfold dine kreative sider.

Se flere indlæg på bloggen her.