Cupcakes med hindbær frosting

Cupcakes med hindbær frosting smager fantastisk. Du kan også lave hindbær frostingen på andre slags kager som foreksempel chokolademuffins hvis du er mere til chokolade.

Cupcakes med hindbær frosting smager fantastisk. Du kan også lave hindbær frostingen på andre slags kager som foreksempel chokolademuffins hvis du er mere til chokolade.

Cupcakes med hindbær frosting

Antal 12 stk

Ingredienser
  

  • 125 g smør
  • 1.5 dl mælk
  • 2 æg
  • 125 g hvedemel
  • lidt salt
  • 1 korn fra vaniljestang
  • 125 g rørsukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g frosne hindbær

Top

  • 250 g smør
  • 500 g flormelis
  • 200 g friske hindbær

Sådan gør du
 

  • Smelt smørret, tilsæt mælk og pisk æggene i et ad gangen
  • Bland mel, salt, vanilje, rørsukker og bagepulver i en anden skål. Hæld derefter væsken i skålen lidt efter lidt, mens du rører. Rør, til dejen er glat.
  • Bland hindbærene i og kom dejen i muffinforme foret med små papirforme.
  • Kagerne bages ved 200 grader i 15-20 min. Lad dem køle af i en times tid, inden du tilføjer frosting

Top

  • Hvis du bruger frosne hindbær skal du koge dem først. Husk de skal være helt afkølede inden du bruger dem.
  • Smør, flormelis piskes luftigt i ca. 5 minutter.
  • Tilsæt hindbær saften eller de friske hindbær lidt af gangen og pisk godt til.
  • Smag undervejs og tilsæt evt. lidt mere saft.
  • Kom den i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den ud på toppen af de afkølede cupcakes.