Cosmopolitan

Cosmopolitan drink opskrift Cosmopolitan opskrift som er lavet med, cointreau, vodka, lime og tranebærjuice, drinken er dejlig forfriskende og er rigtig populær mange steder. Den er nem og hurtig at lave derhjemme. Ingredienser 2 cl Cointreau 4 cl Vodka …

Cosmopolitan drink opskrift

Cosmopolitan opskrift som er lavet med, cointreau, vodka, lime og tranebærjuice, drinken er dejlig forfriskende og er rigtig populær mange steder. Den er nem og hurtig at lave derhjemme.

Ingredienser

  • 2 cl Cointreau
  • 4 cl Vodka
  • 2 cl friskpresset limesaft
  • 4 cl Tranebærjuice

Sådan gør du

  1. Alle ingredienserne rystes sammen i en shaker og si dem over i et glas. Pynt glasset med en lime skive

Cosmopolitan opskriften

Den legendariske Cosmopolitan er en simpel drink med en stor historie. Det nåede sin popularitet i 1990’erne i den kendte serie sex and the City

Den lyserøde drink, var en favorit blandt skuespillerne på showet.

Efter sigende skulle den originale Cosmopolitan være lavet i 1985 af Miami-bartenderen Cheryl Cook, mens han arbejdede på en South Beach-bar kaldet Strand. Cook var ivrig efter at opfinde en ny drink til Martini-glasset og prøvede på den klassiske Kamikaze ved hjælp af en nyligt introduceret vodka med citrussmag plus et stænk tranebærsaft.

Der er en del debat om, hvem der oprettede den oprindelige Cosmopolitan. Mange tror at det først blev blandet af Cook. Andre mener, at Dale DeGroff sammensatte det i New York Citys Rainbow Room, eller at Toby Cecchini først udtænkte en Cosmo i 1988 under sin tid i New Yorks Odeon

Hvis historie er sand? Det er meget sandsynligt, at nogle få af dem skete samtidigt. Den gang var det mund til mund-metoden når det kom til at promovere sin nye drink, man kunne ikke dele det på internettet som vi kan i dag.

Cosmopolitan drink

De fleste bartendere ved, hvordan man laver denne lækre, frugtagtige martini, og det er et godt valg for en afslappet aften. Der er hundredvis af variationer på Cosmopolition. Måske du har din egen favorit udgave af denne kendte drink?

Cosmopolitan med tequila – I stedet for vodka kan du prøve at tilføje lidt tequila i drinken, metoden er også rigtig populær og er brugt mange steder.