Screwdriver drink

Screwdriver drink opskrift Screwdriver drink er en af ​​de enkleste drinks, du muligvis kan lave da den kun kræver vodka og appelsinjuice, hvilket kan være en del af dens vedvarende popularitet. Den smager bedst med isterninger …

Screwdriver drink opskrift

Screwdriver drink er en af ​​de enkleste drinks, du muligvis kan lave da den kun kræver vodka og appelsinjuice, hvilket kan være en del af dens vedvarende popularitet. Den smager bedst med isterninger som holder den kold og lækker.

Ingredienser

  • 5 cl vodka
  • 10 cl appelsinjuice
  • Isterninger

Sådan gør du

  1. Hæld vodka og appelsinjuice over i et højt glas med isterninger.
  2. Pynt eventuelt med en appelsinskive.

Velkomstdrinks

Da drinken kun kræver to ingredienser, og derfor er nem at lave er denne drink også rigtig ideel til en velkomstdrink hvor du skal lave drinks til mange på en gang. Du kan pifte den op med enten at tilføje appelsinskiver i selve glasset, eller pynte det med appelsinskiver eller andet lækker frugt som du synes kunne passe godt til din Screwdriver drink.

Appelsinjuicen til din Screwdriver drink

Vælg gerne en kvalitets appelsinjuice til din drink, og endnu bedre hvis du har overskud til det kan du presse dine egne appelsiner og få en helt frisk drink.

Kort om Screwdriver

Screwdriver drink historien er noget diskutabel, selvom omtale af den i litteraturen går tilbage til 1949. Nogle hævder, at drinkeng først blev populariseret af amerikanske piloter. En anden oprindelseshistorie hævder, at den blev populær af amerikanske oliearbejdere i Den Persiske Golf, som i hemmelighed ville dosere deres EUT med vodka. Formentlig kaldte de drikken Screwdriver, fordi  der ikke var en ske til at røre rundt med og de derfor måtte bruge en skruetrækker til dette formål

Som så mange andre drinks er historierne tvivlsomme og dette er kun formodninger og vandrehistorier. Men en ting er sikkert, drinken er god og vi elsker at nyde den alle tider på året, også er det et plus at man selv kan pifte den lidt op med sine egne variationer, og derfor selv kan sætte sit eget præg på den populære og enkle drink.