Cupcakes med hindbær frosting smager fantastisk. Du kan også lave hindbær frostingen på andre slags kager som foreksempel chokolademuffins hvis du er mere til chokolade.
Cupcakes med hindbær frosting
Ingredienser
- 125 g smør
- 1.5 dl mælk
- 2 æg
- 125 g hvedemel
- lidt salt
- 1 korn fra vaniljestang
- 125 g rørsukker
- 1 tsk bagepulver
- 100 g frosne hindbær
Top
- 250 g smør
- 500 g flormelis
- 200 g friske hindbær
Sådan gør du
- Smelt smørret, tilsæt mælk og pisk æggene i et ad gangen
- Bland mel, salt, vanilje, rørsukker og bagepulver i en anden skål. Hæld derefter væsken i skålen lidt efter lidt, mens du rører. Rør, til dejen er glat.
- Bland hindbærene i og kom dejen i muffinforme foret med små papirforme.
- Kagerne bages ved 200 grader i 15-20 min. Lad dem køle af i en times tid, inden du tilføjer frosting
Top
- Hvis du bruger frosne hindbær skal du koge dem først. Husk de skal være helt afkølede inden du bruger dem.
- Smør, flormelis piskes luftigt i ca. 5 minutter.
- Tilsæt hindbær saften eller de friske hindbær lidt af gangen og pisk godt til.
- Smag undervejs og tilsæt evt. lidt mere saft.
- Kom den i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den ud på toppen af de afkølede cupcakes.