Go Back

Spaghetti med kødsovs

Samlet tid 30 minutter

Ingredienser
  

  • 500 g hakket oksekød
  • 3 spsk olie
  • 2 løg
  • 1 gulerod
  • 2 fed hvidløg
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 tsk timian
  • 70 g bacon
  • 400-500 g spaghetti
  • parmesan
  • evt en sjat rødvin

Sådan gør du
 

  • Løg, gulerød og hvidløg hakkes fint.
  • Olien varmes op i en gryde og tilsæt løg, gulerod, og hvidløg og lad det varme godt igennem ved jævn varme.
  • Tilsæt kødet og lad det stege godt, rør godt igennem så kødet ikke er klumpet.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og lad kødsaucen koge godt igennem i ca. 20 minutter.
  • Kog spaghettien i rigeligt vand efter anvisning på pakken.
  • Vandet hældes fra, men lad en halv dl af kogevandet blive i gryden.
  • Hæld derefter kødsovsen over spaghettien og bland det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.