Go Back

Kong Frederiks livret

Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 600 g oksemørbrad / flankesteak
  • 1 løg
  • 7 dl piskefløde
  • 3 tsk karry
  • 3 tsk Økologisk paprika
  • 5 tsk tomatketchup
  • 4 spsk engelsk sauce
  • salt og peber
  • Smør/ margarine til stegning

Tilbehør

  • 5 kogte æg
  • 1 løg
  • 300 gram rødbeder
  • 2 kg pommes frites

Sådan gør du
 

  • Start med at rense mørbraden og skær den i små tern/strimler.
  • Steg kødet sammen med løg og karry i nogle minutter på en høj pande.
  • Tilføj paprika, piskefløde, engelsksauce, ketchup og smag til med salt og peber. Server retten direkte fra panden.

Tilbehør

  • Skær løg, rødbeder og æg fint og server det i små skåle.
  • Server pommes frites til i en skål ved siden af.