TEQUILA SODA

Tequila Soda drink opskrift Tequila Soda er en forfriskende cocktail, der er lavet med tre enkle ingredienser: tequila, sodavand og lime. Det svarer til den mere populære vodka soda, bortset fra at denne bruger tequila. …

Tequila Soda drink opskrift

Tequila Soda er en forfriskende cocktail, der er lavet med tre enkle ingredienser: tequila, sodavand og lime. Det svarer til den mere populære vodka soda, bortset fra at denne bruger tequila. Dette er ikke en sød cocktail, i stedet er det en sprød og frisk drink.

At blande tequila med danskvand er en af ​​de mest forfriskende måder at nyde en god tequila på. Tequila Soda er en simpel drink, der er blevet temmelig populær i barer, men du behøver ikke tage i byen for at få den, du kan nemt og let lave den derhjemme.

INGREDIENSER

  • 5 cl Tequila
  • 11 cl Danskvand
  • Saften fra 1 lime
  • Isterninger

Sådan gør du

Hæld isterningerne over i et glas og tilføj tequila, danskvand og saften fra limeskiven. Pynt eventuelt glasset med en limeskive.

Hvilken tequila til din tequila soda ?

Tequila er en alkohol med lavt kalorieindhold, lavt sukkerindhold og har ingen kulhydrater. Så du behøver ikke have dårlig samvittighed over at drikke tequila (Ikke på sukkerindholdet)

Der er flere forskellige tequilaer du kan bruge, alt er efter smag og behag, er er nogle eksempler du kan bruge til at lave din tequlia soda med.

  1. Tequila Blanco  
  2. Tequila Joven 
  3. Tequila Reposado