Stegte ris med kylling

En lækker ret som er hurtig og nem at lave. Kyllingen kan også erstattes af andet slags kød.

En lækker ret som er hurtig og nem at lave. Kyllingen kan også erstattes af andet slags kød.

Stegte ris med kylling

Samlet tid 25 minutter
Antal 2 Personer

Ingredienser
  

  • 2 færdigstegt kyllingfilet
  • 2 dl ris
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 100 g ærter
  • 2 tsk karry
  • salt
  • olie til stegning

Æggeblandingen

  • 2 spsk olie
  • karry
  • 1 æg
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Hak løget og svits det i en gryde, tilsæt herefter karry, salt og peber. Tilsæt ris og kylling.
  • Skyl og skær guleroden og bland det i gryden. Kom ærterne i også.
  • Svits karry, salt og peber i en opvarmet kasserolle med olie. Tilsæt æg og rør det rundt med en gaffel så det smuldre.
  • Bland æggeblandingen med risblandingen og server.