Sex on the beach

Sex on the beach drink opskrift Sex on the beach er en drinks som på de kolde vinterdage får dig til at længes efter sommer og sol. Drinken er forfriskende og er uden tvivl en …

Sex on the beach drink opskrift

Sex on the beach er en drinks som på de kolde vinterdage får dig til at længes efter sommer og sol. Drinken er forfriskende og er uden tvivl en populær drink.

Sex on the beach laves med vodka, tranebærjuice, appelsinjuice, fersken og solbærlikør som blandes sammen og serveres i et højt glas.

Det tager ikke lang tid at lave en frisk og god drink som man aldrig helt kun kan nøjes med en af.

Sex on the beach

Antal 1 Glas

Ingredienser
  

  • 5 cl vodka
  • 4 ½ cl tranebærjuice
  • 4 ½ appelsinjuice
  • 1 ½ ferskenlikør
  • 1 ½ solbærlikør
  • isterninger

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienserne tilføjes i en shaker og rystes. Si herefter over i et glas. (Vælg gerne et højt stort glas, eller del over i 2 mindre)
  • Pynt eventuelt med kirsebær og en appelsinskive.

Sex on the beach drink opskrift

Drinken har et provokerende navn til en harmløs frugtagtig cocktail. Den er let at lave og endnu lettere at drikke, så drinken er perfekt til din næste tropiske ferie eller bare til en mandag aften.

Hvor stammer sex on the beach drinken fra?

Denne ret enkle sammensætning har et par fortællinger bag sig. Nogle mener at denne drink og dens navn høre til en bartender på Confetti’s Bar i Florida. Ted Pizio blev udfordret til at sælge de mest fersken snaps i området som en del af sin forfremmelse. Han skabte den frugtagtige cocktail og besluttede at navngive den efter hvad han selv mente er grundene til, at han troede, at turister besøgte området. Tilbage i 1987 besluttede han, at sex og strande var mere populære end Mickey Mouse.

Historien er dog uvis da man har fundet opskrifter på denne cocktail i opskriftsbøger helt tilbage i 1982. En måde går på, at nogle mener, at cocktailen måske er opfundet, da en bartender kombinerede en Fuzzy Navel med en Cape Codder.

Uanset hvordan drinken kom til, blev den hurtigt taget af TGI Friday’s, som på det tidspunkt havde et godt ry for cocktails. Dette hjalp med at øge bevidstheden og populariteten om drikken og skabe dens kultklassiske status, som vi kender og nyder den i dag.

Andre variationer

Måske du har hørt om de forskellige variationer som der er blevet igennem tiden. Her er nogle af de mest populære variationer. Men du kan jo altid prøve at lave din egen variation af drinken.

”Sex on fire” er med Fireball Cinnamon Whisky i stedet for vodka.

“Sex in the driveway” er ligesom sex on the beach med appelsinjuice og tranebærsaft erstattet med Sprite og blå sirup som for eksempel Roses Blue Curacao.

En “Woo Woo” er ligesom originalen bare uden appelsinjuice.

Den alkoholfri variation kaldes “Safe Sex on the Beach”, “Cuddles on the Beach” eller “Virgins on the Beach” alt efter hvor du bestiller den henne.

Andre søde og forfriskende drinks

Er du også helt vild med denne drink? så vil du uden tvivl også elske Filur som er er på 3 ingredienser og som er døbt efter den kendte filur is.

En anden drink som er ligeså sommerlig og forfriskende som sex on the beach, er Gin hass. Den er de seneste år blevet rigtig populær.

Ferie, sol og stand er bare lig med Strawberry Daiquiri. En cocktail som er mere besværlig at lave og kræver flere ingredienser. Men har du udstyret i orden og de rigtige ingredienser får du en sluch ice ligende cocktail som man altid godt lige kunne have en mere af.

Opskrifter med vodka