Pimm’s cup

Pimm’s cup drink eller kaldet pim’s drink er en opskrift som involverer Pimms nr. 1, fizzy limonade, citronsaft, masser af is og en masser lækker pynt. Denne klassiske sommeropfriskning kan nydes når som helst. For …

Pimm’s cup drink eller kaldet pim’s drink er en opskrift som involverer Pimms nr. 1, fizzy limonade, citronsaft, masser af is og en masser lækker pynt. Denne klassiske sommeropfriskning kan nydes når som helst.

For at prøve noget andet kan du erstatte den mousserende limonade med ingefærøl og citronsaft. Denne variation er en populær drink og en, der skaber en lige så forfriskende drink.

Du kan også prøve at tilføje lidt gin i drinken, dette er også populært mange steder. Så forkæl dig selv med denne drink som du godt må få flere af.

Ingredienser
  

  • 5 cl Pimm’s No. 1
  • 1 cl lemonade eller Ginger ale / ginger beer
  • 1 skive citron
  • 1 skive appelsin
  • 1 agurkskive
  • 1 jordbær
  • 1 kvist mynte
  • isterninger

Sådan gør du
 

  • Tilsæt alle ingredienser i et høj glas med is og rør godt rundt.
  • Pynt med en agurkskive, myntekvist, spydet jordbær og valgfri citron- og appelsin.

Det er en ginbaseret likør. James Pimm, en bondesøn, der ejede en østersbar i London fra det 19. århundrede, skabte den og tilbød sine gæster den hemmelige blanding af gin, quinine og en krydderiblanding og en tonic til at hjælpe fordøjelsen.

Forfriskende sommedrik

Hvis der er en grundlæggende britisk sommercocktail, er det Pimm’s Cup også kaldet pim’s drink . En kombination af Pimm’s nr. 1, limonade og frugt, det er en forfriskende, alkoholfattig sammensætning, der er perfekt til at nippe til ikke kun under Wimbledon, men hele sommeren.

Pimm’s cup populær til Wimbledon

Pimm’s var så populær i østersbaren, at James Pimm begyndte at sælge den rundt i London i 1800’erne. Kommerciel distribution fulgte i 1865, ligesom andre variationer, herunder dem, der var fremstillet med skotsk, rom, brandy, rug whisky og vodka. Af dem er der kun den brandybaserede version, oprindeligt kaldet Pimms nr. 3, nu kendt som Pimms Winter, og den vodka-baserede Pimms nr. 6 tilbage (selvom sidstnævnte i øjeblikket kun er tilgængelig over dammen.)

Pimm blev fanget af briterne og blev populær ved prestigefyldte begivenheder som Chelsea Flower Show og Henley Royal Regatta sammen med at blive en drink til britiske universitetshavefester. En Pimms bar dukkede først op i Wimbledon-turneringen i 1971, og nu serveres der mere end 300.000 glas af opskriften til tilskuere hvert år.