Pikante koteletter i fad
Ingredienser
- 6 korteletter
- 6 skiver bacon
- 1 bæger pikantost
- 1 dl fløde
- 250 champignoner
- salt og peber
- chili
- paprika
Sådan gør du
- Steg bacon på en varm pande.
- Brun koteletterne en anelse i fedtstoffet fra baconen, og placer dem derefter i et ildfast fad.
- De rensede champignon brunes også i fedtstoffet. Tilsæt herefter fløde, og lad det koge lidt op.
- Pikant osten tilsættes sammen med krydderier. Husk at smag langsomt til med krydderier, alt efter hvor stærk du vil have den.
- Hæld saucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader.
- Pyntes med stegt bacon inden servering.
Kød
Hvis du gerne vil prøve at lave retten med andet end koteletter kan du skifte koteletterne ud med kyllingekød.
Mørbrad er også et godt stykke kød som går godt til pikantost.
Tilbehør
Pikante koteletter i fad serveres med ris, men du kan sagtens lave nogle lækre ovnbagte kartofler, pastaskuer eller bagekartofler.
Du kan med fordel vælge en frisk og let salat til retten.