Risengrød

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

200g grødris
3dl vand
1liter sødmælk
Tilbehør
kanel
sukker
smør

Risengrød

Lækker og cremet

Ingredients

  • Tilbehør

Fremgangsmåde

Share

Den klassiske opskrift på risengrød, som ofte høre julen til. Men smager nu godt hele året rundt. Se flere lækre opskrifter til den søde juletid her.

Steps

1
Færdig

Vand og ris kommes i kog i en tykbundet gryde. Under omrøring koges risene ved jævn varme i ca. 2-4 minutter.

2
Færdig

Tilsæt mælk og bring det hele i kog ved lav varme og under omrøring i ca. 10-12 minutter.

3
Færdig

Læg låg på gryden og kog det i ca. 25-30 minutter. Husk at rør ofte i gryden,

4
Færdig

Smag til med salt.

5
Færdig

Bland sukker og kanel sammen og server risengrøden med smør til.

se det

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Indisk kylling
Næste
Cookie opskrift
Tidligere
Indisk kylling
Næste
Cookie opskrift
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x