Kylling i karry

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
500 kyllingbryst
3tsk karry
2spsk olie
1 bouillon
1spsk hvedemel
0.6 mælk
0. vand
2 æbler
1 fed hvidløg

Kylling i karry

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Kylling i karry er en nem og hurtig ret. Den passer rigtig godt sammen med ris og et lækkert brød. Du kan foreksempel se opskrift på et lækker baguette.

Steps

1
Færdig

Æblet skrælles og skæres i tern. Snit løg og riv gulerødder. Kyllingen skæres i strimler.

2
Færdig

Varm olie i en gryde og brænd karry af heri. Steg kyllingen i gryden med den brændte karry.

3
Færdig

Løg, hvidløg, gulerødder og æbler tilsættes og varmes godt igennem.

4
Færdig

Tilsæt mel, vand og boullion og kog det hele godt sammen. Tilsæt mælk og smag retten til med salt, peber og eventuelt mere karry (alt efter behov og smag)

5
Færdig

Lad det simre i 15-20 min. Hvis du laver ris er det godt at koge dem imens retten simre.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Frosting med flødeost
Næste
Kartoffelmos
Tidligere
Frosting med flødeost
Næste
Kartoffelmos
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x