Beurre blanc sauce

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Beurre blanc sauce

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Beurre blanc sauce smager også godt med estragon, eller andre krydderurter. Den minder lidt om den kendte hollandaise sauce. Denne sauce bruges ofte til fiskeretter, men kan også bruges til andet lækker kød eller tilbehør.

Steps

1
Færdig

Skalotteløgene hakkes fint og kommes i en gryde med eddiken og hvidvinen. Lad det koge ind til der er ½dl tilbage i gryden. Si herefter skalotteløgene fra, medmindre du ønsker at have dem i din blanc sauce.

2
Færdig

Tilsæt smør i gryden, imens du pisker godt til. Hold øje med saucen og tag den fra når den er ved kogepunktet. Smag den til med salt og peber.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Pesto
Næste
Frosting med flødeost
Tidligere
Pesto
Næste
Frosting med flødeost
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x