Leverpostej

I Danmark elsker vi leverpostej, og vi elsker den varm, kold og som smørebrød ala dyrelægens natmad. Derfor kan vi heller ikke forstille os en julefrokost menu uden vores elskede leverpostej. Her kan du nemt pifte den klassiske leverpostej op med en flot anretning for at gøre den mere indbydende. Du kan eventuelt pynte den med bacon eller champignon.

Varm leverpostej

Vil du gerne have en lun leverpostej? Varm din leverpostej i ovnen eller mikrobølgeovnen. Hvis du varmer den i mikrobølgeovnen så husk at den ud af bakken og over på en tallerken som kan holde til at komme i mikrobølgeovnen.

Leverpostej i ovn

Tag eventuelt din leverpostej over på et fad eller en tallerken inden du bager den i ovnen. For at få en lækker lun leverpostej i ovn, skal den have omkring 15-20 minutter alt efter grader og ovn.

Leverpostej i mikrobølgeovn

Du må ikke tilføje den direkte i mikrobølgeovnen, den skal over på en tallerken. Du har meget tid at spare ved at varme din leverpostej i mikrobølgeovnen. Alt efter mikrobølgeovn og watt, så skal den have ca. 5-9 minutter heri.

Dyrelægens natmad

Dyrelægens natmad er et kendt smørebrød som vi har spist i mange år.

Elsker du også en dyrelægens natmad? Så se her hvad du skal bruge:

  • Leverpostej
  • Rugbrød
  • Saltkød
  • Sky
  • Rødløg

Start med at tilføje leverpostejen på rugbrødet, herefter saltkød, sky og rødløg.

Tilbehør til leverpostej

  • Bacon
  • Champignon
  • Purløg
  • Saltkød
  • Rødbeder
  • Agurker

Andre retter til julefrokosten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen