Kylling i karry
Ingredienser
- 500 g kyllingbryst
- 3 tsk karry
- 2 spsk olie
- 1 bouillon
- 1 spsk hvedemel
- 0.6 dl mælk
- 0.5 dl vand
- 2 æbler
- 1 fed hvidløg
Sådan gør du
- Æblet skrælles og skæres i tern. Snit løg og riv gulerødder. Kyllingen skæres i strimler.
- Varm olie i en gryde og brænd karry af heri. Steg kyllingen i gryden med den brændte karry.
- Løg, hvidløg, gulerødder og æbler tilsættes og varmes godt igennem.
- Tilsæt mel, vand og boullion og kog det hele godt sammen. Tilsæt mælk og smag retten til med salt, peber og eventuelt mere karry (alt efter behov og smag)
- Lad det simre i 15-20 min. Hvis du laver ris er det godt at koge dem imens retten simre.