Kage

Vi har altid elsket at spise kage, og anledningerne har der altid været mange af, om det har været en fredag på job, hjemme ved familie eller en onsdag. Ja vi elsker at spis det, …

Vi har altid elsket at spise kage, og anledningerne har der altid været mange af, om det har været en fredag på job, hjemme ved familie eller en onsdag. Ja vi elsker at spis det, og derfor søger vi også lækre og spænende opskrifter på gode kager.

Nogle af de mest søgte kage opskrifter i Danmark er:

Chokoladekage

Chokoladekage ligger som en af vores favoritter, og det er ikke uden grund fordi chokoladekage smager fantastisk, og vi bliver aldrig trætte af dem. Du kan se min opskrift på en lækker chokoladekage lige her.

Nem chokoladekage

Jordbærkage

En lækker jordbærkage med en sprød bund, friske jordbærer og smagen af flødeskum og en lækker creme, ja det er vidst ikke til at tage fejl af. Denne kage er og bliver bare en af manges favoritter. Jordbærkagen er dog mest interessant at lave herhjemme om sommeren hvor de danske jordbær rigtig har sæson. Se mit bud på en lækker jordbærkage

Jordbærkage

Banankage

Jeg havde måske lidt glemt banankagen, indtil jeg for nylig gik i gang med at lave den igen, og jeg kan virkelig undre mig over hvorfor jeg ikke har lavet den noget oftere. Banankage er virkelig en dejlig dessert, så hvis det er lang tid siden du har være i køkkenet og lave den, så kan det kun anbefales at du giver dig i kast med denne lækre kage. Du kan se inspiration på min banankage her, som blev dejlig luftig og cremet.

Banankage

Chokolade muffins

Muffins eller cupcakes er en lækker kage som kommer fra USA. Men vi laver dem også i stor stil herhjemme. Ikke nok med at de er nemme at lave så smager muffins også rigtig godt. Muffins blev rigtige populære i Danmark i starten af 90,erne, og det er med god grund at vi stadig elsker dem. Se mit bud på de lækreste chokolade muffins her. 

Chokolade muffins

Uendelige af kager

Der findes uendelige af kage opskrifter og mange har deres helt egen favorit. Men i Danmark har vi faktisk også opfundet mange af de lækre kager vi spiser ofte. F.eks så kommer pebernødden, brunkagen, og jødekagen fra Danmark. Ja du sammenligner dem nok mest med noget vi spiser i juletiden, og i stor stil endda. Vaniljekransen som er noget vi nyder året rundt, er også noget vores forfædre har kokkereret sig frem til i tidernes morgen.

Er du nysgerrig på flere lækre kage opskrifter, så kan du finde mange flere her i kategorien kage opskrifter.