Glutenfri brownie

En lækker og luftig brownie som er nem og hurtig at lave. Denne glutenfri brownie er en af ​​de glutenfrie desserter, som altid er lækker at have i køleskabet.

En lækker og luftig brownie som er nem og hurtig at lave. Denne glutenfri brownie er en af ​​de glutenfrie desserter, som altid er lækker at have i køleskabet.

Glutenfri brownie

Ingredienser
  

  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 25 g kartoffelmel
  • 50 g rismel
  • 5 spsk kakaopulver
  • ½ tsk bagepulver
  • lidt salt
  • dl olie
  • 2 poser Økologisk mandler

Sådan gør du
 

  • Sukker, vaniljesukker og æg piskes luftigt.
  • I en anden skål blandes bagepulver, kakao, rismel og kartoffelmel.
  • Sigt det over i æggeblandingen sammen med saltet og olien. Kom den ene pose nødder i blandingen.
  • En fad med bagepapir (ca. 17x25cm) kommes dejen i, og drys de resterende nødder over kagen.
  • Bag kagen ved 180 grader almindelig ovn i ca. 20-25 minutter.