Chokolade frosting opskrift
Denne chokolade frosting er tyk og luftig også holder den sin form. Den er fantastisk til dekoration, og har en lækker chokoladesmag. Denne opskrift giver dig chokolade frosting nok til ca. 10 kager.
Med kun fem ingredienser og fem minutter af din tid kan du lave en lækker og luftig chokoladefrosting. Frostingen består af følgende ingredienser: flormelis, kakaopulver, vaniljesukker, smør og mælk.
Denne hurtige og nemme hjemmelavede chokolade frosting opskrift er en god en at dykke ned i med dine små, og når den er klar, kan hele familien nyde en lækker kage med jeres egen lækre frosting
Smør let denne lette chokoladefrosting på kager, cupcakes, eller brownies.
Ingredienser
- 4,5 dl flormelis
- 1½ dl kakao
- 1½ tsk. vaniljesukker
- 90 g blødt smør
- 3/4 dl lun mælk
Sådan gør du
- Alle ingredienserne kommes i en skål.
- Pisk det hele sammen til en luftig creme.
Chokoladefrosting tips
Når du går i gang er det en god ting at huske at bruge meget blødt smør, sigtet flormelis, sigtet kakaopulver og være forberedt på at justere frostingens tykkelse med lidt mere mælk. Hvis du rører din chokoladefrosting vil du få den mere stiv og dermed bedre holder formen.
For den bedst smørcreme skal du sørge for, at smørret har den korrekte temperatur. Korrekt blødgjort smør skal stå ved stuetemperatur i cirka 1 1/2 time.
Dit smør skal føles køligt at røre ved, og du skal kunne indrykke det med din fingerspids. Smelt eller smør aldrig smør til frostingen.
Ekstra tip: Skrab med en ske ned i skålen flere gange for at sikre, at frostingen er jævnt blandet og jævn i farven.
Kan jeg bruge saltet smør?
Hvis du synes, at frostingen er for sød, eller har en tendens til at blive det, kan du prøve at drysse lidt salt i eller bruge saltet smør i stedet for.