I Danmark elsker vi leverpostej, og vi elsker den varm, kold og som smørebrød ala dyrelægens natmad. Derfor kan vi heller ikke forstille os en julefrokost menu uden vores elskede leverpostej. Her kan du nemt pifte den klassiske leverpostej op med en flot anretning for at gøre den mere indbydende. Du kan eventuelt pynte den med bacon eller champignon.
Varm leverpostej
Vil du gerne have en lun leverpostej? Varm din leverpostej i ovnen eller mikrobølgeovnen. Hvis du varmer den i mikrobølgeovnen så husk at den ud af bakken og over på en tallerken som kan holde til at komme i mikrobølgeovnen.
Leverpostej i ovn
Tag eventuelt din leverpostej over på et fad eller en tallerken inden du bager den i ovnen. For at få en lækker lun leverpostej i ovn, skal den have omkring 15-20 minutter alt efter grader og ovn.
Leverpostej i mikrobølgeovn
Du må ikke tilføje den direkte i mikrobølgeovnen, den skal over på en tallerken. Du har meget tid at spare ved at varme din leverpostej i mikrobølgeovnen. Alt efter mikrobølgeovn og watt, så skal den have ca. 5-9 minutter heri.
Dyrelægens natmad
Dyrelægens natmad er et kendt smørebrød som vi har spist i mange år.
Elsker du også en dyrelægens natmad? Så se her hvad du skal bruge:
- Leverpostej
- Rugbrød
- Saltkød
- Sky
- Rødløg
Start med at tilføje leverpostejen på rugbrødet, herefter saltkød, sky og rødløg.
Tilbehør til leverpostej
- Bacon
- Champignon
- Purløg
- Saltkød
- Rødbeder
- Agurker