Det tager ikke mange minutter at lave en lækker og luftig flødeskum. Det eneste du skal bruge er fløde, men du kan med fordel tilføje smag i din flødeskum.
- For at få en luftig flødeskum skal fløden kold.
- Fløden piskes inden du kan lave tydelige mønstre i den.
TIP: Start din håndmixer på lav hastighed, og øg derefter gradvist til høj hastighed. Dette minimere flødeskummen i at sprøjte creme overalt, og det giver dig også mulighed for langsommere at indarbejde luft i cremen, hvilket resulterer i en mere luftig flødeskum.
Ingredienser som smager godt i flødeskum. Inden du pisker din flødeskum kan du prøve at tilføje et ekstra ingrediens som smager rigtig godt i en flødeskum, og som du eventuelt kan bruge i en lækker kage.
- 3 spsk. kakaopulver
- 3 tsk. vaniljepulver
- 2 tsk kaffe
- 2-3 spsk. saltet karmelsauce
- 1 tsk kanel
- 2-3 tsk syltetøj
- ½ tsk pebermynte
- 2 tsk revet citron
- Frugtsaft
Flødeskum smager også rigtig godt sammen med bær, og det kan give en rigtig flot farve som måske passer godt sammen med en dessert eller pandekage. det kan for eksempel være flødeskum med hindbær eller jordbær.