En lækker og luftig brownie som er nem og hurtig at lave. Denne glutenfri brownie er en af de glutenfrie desserter, som altid er lækker at have i køleskabet.
Glutenfri brownie
Ingredienser
- 200 g sukker
- 2 æg
- 2 tsk vaniljesukker
- 25 g kartoffelmel
- 50 g rismel
- 5 spsk kakaopulver
- ½ tsk bagepulver
- lidt salt
- 1½ dl olie
- 2 poser
Økologisk mandler
Sådan gør du
- Sukker, vaniljesukker og æg piskes luftigt.
- I en anden skål blandes bagepulver, kakao, rismel og kartoffelmel.
- Sigt det over i æggeblandingen sammen med saltet og olien. Kom den ene pose nødder i blandingen.
- En fad med bagepapir (ca. 17x25cm) kommes dejen i, og drys de resterende nødder over kagen.
- Bag kagen ved 180 grader almindelig ovn i ca. 20-25 minutter.