Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Stegt flæsk med persillesovs
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
Ingredienser
600
g
svinebryst. stegestykke med svær. rå
Persillesovs
2
spsk
hvedemel
4
dl
mælk
10
g
smør
lidt muskatnød
salt og peber
1
bdt
persille
Sådan gør du
Stegt flæsk
Flæsk saltes med en god flagesalt og lægges på en rist over en bradepande beklædt med bagepapir.
Kom rist og bradepande i ovnen og steg flæskeskiverne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 30-45 minutter, vend dem et par gange undervejs.
Persillesovs
Smelt smør i en gryde ved lav varme
Pisk mel i til det er en jævn masse, pisk derefter mælk i lidt ad gangen. Kom
Kog saucen i 5-7 minutter ved mellemhøj varme, mens den piskes igennem og smag den derefter til med muskatnød, persille, salt og peber.