Go Back

Stegt flæsk med persillesovs

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 600 g svinebryst. stegestykke med svær. rå

Persillesovs

  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 10 g smør
  • lidt muskatnød
  • salt og peber
  • 1 bdt persille

Sådan gør du
 

Stegt flæsk

  • Flæsk saltes med en god flagesalt og lægges på en rist over en bradepande beklædt med bagepapir.
  • Kom rist og bradepande i ovnen og steg flæskeskiverne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 30-45 minutter, vend dem et par gange undervejs.

Persillesovs

  • Smelt smør i en gryde ved lav varme
  • Pisk mel i til det er en jævn masse, pisk derefter mælk i lidt ad gangen. Kom
  • Kog saucen i 5-7 minutter ved mellemhøj varme, mens den piskes igennem og smag den derefter til med muskatnød, persille, salt og peber.