Go Back

Pizzasnegle

Antal 12 stykker

Ingredienser
  

Dejen

  • 300 g hvedemel
  • 1 brev tørgær
  • ½ tsk sukker
  • 100 g revet ost
  • salt

Fyld

  • 1 løg
  • 2 spsk olie
  • 150 g hakket oksekød
  • 150 g hakket svindekød
  • 400 g tomatpure
  • 1 spsk timian
  • 50 g parmesan
  • salt og pebr

Sådan gør du
 

  • Melet sigtes i en skål og der dannes en fordybning i midten.
  • Hæld gæren i og drys lidt sukker i.
  • Opvarm 1/4 dl vand. Fordel ½ tsk salt og den revne ost langs kanten af skålen.
  • Tilsæt lunkent vand. Ælt det derefter til en glat dej. Brug eventuelt en håndmixer og slut af med hænderne.
  • Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time.
  • Løget pilles og hakkes fint. Opvarm olien og steg løget deri, til det er gennemsigtigt.
  • Tilsæt kødet og krydr det med salt og peber. Steg kødet til det smuldrer.
  • De hakkede tomater og tomatpure hældes i og koges ind. Krydr med timian. Ovnen tændes til 200 grader varmluft.
  • Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Rul derefter dejen ud på en meldrysset bordplade til mål af ca. 20x30 cm.
  • Læg dejen på et viskestykke. Drys parmesan og fordel kædsaucen over den. Lad en lille kant være fri.
  • Rul ved hjælp af viskestykket dejen sammen på langs og tryk kanten til.
  • Skær rullen i 12 lige store stykker.
  • Lig stykkerne på snitfladen på bagepladerne. Lad dem hæve i 10 min.
  • bag dem i ovnen i 20 min.