Melet sigtes i en skål og der dannes en fordybning i midten.
Hæld gæren i og drys lidt sukker i.
Opvarm 1/4 dl vand. Fordel ½ tsk salt og den revne ost langs kanten af skålen.
Tilsæt lunkent vand. Ælt det derefter til en glat dej. Brug eventuelt en håndmixer og slut af med hænderne.
Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time.
Løget pilles og hakkes fint. Opvarm olien og steg løget deri, til det er gennemsigtigt.
Tilsæt kødet og krydr det med salt og peber. Steg kødet til det smuldrer.
De hakkede tomater og tomatpure hældes i og koges ind. Krydr med timian. Ovnen tændes til 200 grader varmluft.
Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Rul derefter dejen ud på en meldrysset bordplade til mål af ca. 20x30 cm.
Læg dejen på et viskestykke. Drys parmesan og fordel kædsaucen over den. Lad en lille kant være fri.
Rul ved hjælp af viskestykket dejen sammen på langs og tryk kanten til.
Skær rullen i 12 lige store stykker.
Lig stykkerne på snitfladen på bagepladerne. Lad dem hæve i 10 min.
bag dem i ovnen i 20 min.