Go Back
Fyldte-peberfrugter

Fyldte peberfrugter

Samlet tid 40 minutter
Antal 4

Ingredienser
  

  • 400 g hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg
  • 1 porre
  • 3 gulerødder
  • 1 grøn peberfrugt
  • 100 g ris
  • 1 ds hakkede tomataer
  • 140 g tomatpure
  • 2 dl oksebouillon
  • 1 tsk mild chili stødt
  • 50 g revet ost

Sådan gør du
 

  • Hak løg og hvidløg fint, hvis muligt presses hvidløget.
  • Skræl gulerødderne og riv dem derefter. Skær porerne i tynde ringe. Den grønne peberfrugt skæres i tern og champignonerne renses og hakkes fint.
  • Svits løg og hvidløg i en gryde i et par minutter og tilføj øksekød som brunes. Tilføj de resterende grøntsager og rør det godt i nogle minutter.
  • Tomatpure, hakkede tomater, ris, bouillon og krydderier kommes med i gryden. Lad det koge i 10 min.
  • Skær toppen af de 8 peberfrugter og rens dem godt, Stil peberfrugterne i et ildfast fad og hæld fyldet i. Drys over med revet ost.
  • Stil dem i den forvarmede ovn omkring 35 minutter ved 200 grader på alm. ovn.