Æg, sukker pisket let og luftigt. Bland mel, kartoffelmel, kakao, bagepulver og chokoladen i.
Det kogende vand piskes i, og dejen hældes i et smurt 22 cm springform.
Bag kagen i 30 min. ved 180°, lad den afkøle og flæk den i tre bunde.
Kagecreme
Pisk æggeblommerne og ægget med sukker og mel i en lille gryde. Opvarm blandingen ved middelhøj varme og tilsæt mælk lidt efter lidt mens du rører rundt.
Når blandingen koger piskes hurtigt indtil blandingen har en tyk konsistens og cremen fjernes fra varmen med det samme. Rør vanillesukker i cremen.
Opbevar cremen på køl med plastikfilm helt nede på cremen, så der ikke dannes skorpe.
Pynt
Smør bundende med syltetøj, kagecreme og bananskiver, imens du samler kagen.
Pisk fløden til flødeskum, og fordel flødeskummet i et fint lag rundt på hele kagen.
Fordel den lyse chokolade rundt på kagen og slut af med bær.